Selecteer een pagina

Onze kamers

= Wij zijn helaas tijdelijk gesloten =

U kunt bij ons kiezen uit een van onze drie mooie, ruime kamers.

Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, garant voor een heerlijke nachtrust en beschikken over een grote tv met veel zenders.
Wifi is beschikbaar in ons hele Bed & Breakfast en uiteraard gratis.

U heeft de beschikking over 2 mooie schone badkamers en toiletten. Ook kunt u gebruik maken van de keuken voorzien van een magnetron, oven, koelkast, kookplaat en waterkoker. Koffie en thee zijn gratis.

U kunt genieten in onze grote, zonnige tuin en onze gezellige eetkamer. Heerlijk om bij te komen naar een dag vol indrukken.

In- en uitchecken kan bij ons flexibel. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

De prijzen voor onze mooie kamers zijn:
1 persoon EUR 60 per nacht
2 personen EUR 80 per nacht
3 personen EUR 100 per nacht 

Wilt u voor een langere periode bij ons verblijven, neemt u dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden – 06 21 38 05 76.

Wij verheugen ons op uw bezoek!

kamer 1

Mooie grote kamer met twee comfortabele bedden / gelegen aan tuin / rustige kamer / grote tv / kledingkast / gratis wifi  >>meer

kamer 2

Mooie kamer met groot comfortabel bed / raam / grote tv / kledingkast / nachtkastjes met nachtlampjes / spiegel / gratis wifi >>meer

kamer 3

Mooie grote kamer met groot comfortabel bed / kledingkast / tafel met stoel / spiegels / grote tv / video / gratis wifi  >>meer


 kamer 1

Mooie grote en rustige kamer met twee comfortabele bedden, gelegen aan de tuin.
De kamer beschikt over een grote kledingkast, spiegel, nachtkastjes met nachtlampjes en een raam met uitzicht op de zonnige tuin.
Ook heeft de kamer een grote tv met veel zenders, video en uiteraard is er gratis Wifi.


kamer 2

Mooie kamer met groot comfortabel bed voor een heerlijke nachtrust. Een fijne ruimte om te ontspannen na een drukke dag in de stad.
Deze lichte kamer met groot raam is volledig en praktisch ingericht met grote kledingkast, nachtkastjes met nachtlampjes en spiegel.
Ook heeft de kamer een grote tv met veel zenders, video en uiteraard is er gratis Wifi.


kamer 3

Deze mooie, grote kamer is voorzien van een groot comfortabel bed. Hier kunt u uitrusten van alle indrukken van de dag.
U heeft uiteraard ook de beschikking over een grote kledingkast, tafel met stoel, spiegels enz.

Ook heeft de kamer een grote tv met veel zenders, video en uiteraard is er gratis Wifi.


Gemeenschappelijke ruimtes

Na een heerlijke nachtrust begint u de dag in onze sfeervolle eetkamer. Onder het genot van een kopje thee of koffie maakt u de plannen voor de dag. Utrecht barst van de knusse cafétjes, gezellige winkeltjes, musea, theaters en veel meer. Graag helpen wij u met ideeën en tips.

Weer terug van een dag langs de bezienswaardigheden van ons gezellig stadje komt u hier weer tot rust en kunt u nog nagenieten, genietend van een drankje.

Wij verheugen ons op u!


Onze tuin

Na een gezellige dag Utrecht verkennen, winkelen of musea bezoeken trekt u zich terug in onze gezellige, grote tuin. Onder het genot van een drankje of een kop versgeplukte muntthee uit eigen tuin kunt u uitrusten van alle indrukken van de dag.
Op de beschutte veranda of op het terras, in de tuin is het ’s zomers en ’s winters genieten.